CosmosApp-da: Tənzimləmələr → “Hesabımı və məlumatlarımı sil”, sonra təsdiqləyin. Bu, serverdəki bütün məlumatlarınızı (profil, taro falı tarixçəsi, premium status, bildiriş qeydiyyatı) və cihazdakı yerli məlumatları həmişəlik silir. Bu əməliyyatı geri qaytarmaq mümkün deyil.
Tətbiqə daxil ola bilmirsinizsə, silmə sorğunuzu identifikasiya məlumatı (tətbiqdə istifadə olunan Google e-poçtu) ilə birlikdə cosmosapp.contact@gmail.com ünvanına e-poçtla göndərin. Sorğular 30 gün ərzində icra olunur və bu barədə sizə təsdiq göndərilir.
Saxlanılan qeyd: tətbiqdaxili satınalma əməliyyatının qeydi (Google Play satınalma tokeni, məhsul və tarix) geri ödəniş/sui-istifadə yoxlaması və qanuni öhdəliklər üçün saxlanılır. Şəkil töhfəsi qeydləri 30 gün ərzində avtomatik silinir. Qanunla saxlanılması tələb olunan qeydlər qüvvədə olan normativ aktların tələb etdiyi müddət ərzində saxlanıla bilər; bütün digər şəxsi məlumatlar silinir.