CosmosApp колдонмосунда: Жөндөөлөр → “Каттоо эсебимди жана маалыматтарымды өчүрүү”, андан кийин ырастаңыз. Бул сервердеги бардык маалыматтарыңызды (профиль, таро төлгө ачуу тарыхы, премиум абалы, билдирмелер үчүн каттоо) жана түзмөктөгү жергиликтүү маалыматтарды биротоло өчүрөт. Бул аракетти артка кайтарууга болбойт.
Колдонмого кире албасаңыз, өчүрүү өтүнүчүңүздү сизди аныктоочу маалымат (колдонмодо колдонулган Google электрондук почтасы) менен cosmosapp.contact@gmail.com дарегине жөнөтүңүз. Өтүнүчтөр 30 күндүн ичинде каралат жана бул тууралуу сизге ырастоо жөнөтүлөт.
Сакталуучу жазуу: колдонмо ичиндеги сатып алуу транзакциясынын жазуусу (Google Play сатып алуу токени, продукт жана күнү) акчаны кайтарууну/кыянаттыкты текшерүү жана мыйзамдуу милдеттенмелер үчүн сакталат. Сүрөт салымдарынын жазуулары 30 күндүн ичинде автоматтык түрдө өчүрүлөт. Мыйзам боюнча сакталууга тийиш болгон жазуулар колдонуудагы ченемдик укуктук актыларда талап кылынган мөөнөт ичинде сакталышы мүмкүн; калган бардык жеке маалыматтар өчүрүлөт.